S

Welkom op de bestelpagina van mijn boek
Wij Venraynaren zijn niet te benijden.
Voor iedereen die Venraynaar is, was of na het lezen wil zijn.

 

Kun je voor schut lopen met carnaval? Wat als de toekomstige burgemeester van Venray zich al op voorhand uitlaat over de agrarische sector? Waarom wordt het tijd voor nieuwe muziek bij de Venrayse Filmkring? En dat decolleté van een Venrayse BN’er bij die filmpremière: kon dat? 

 

Van zomer 2017 tot voorjaar 2020 schreef ik een column voor het Venrayse weekblad Peel en Maas. In deze bundel staan ze alle 130. Over de jaloersmakende eigenschap van ma. Het tuinslangenstelsel van pa. De grandeur van ‘het huis van de dierenarts’. En het getrainde oog van Bettine Vriesekoop tijdens een clinic. Kortom, Verhaag over Venray. En over de Venraynaar, die best wat onbescheidener mag zijn, soms zelfs een tikkie trots.

 

Een bundel waar de liefde voor mijn woonplaats doorheen klinkt (‘I want to wake up in a city that doesn’t sleep. Ven-ray! Ven-ray!’) zonder dat die mijn kritische blik vertroebelt (‘Knap staaltje bagatelliseren van de wethouder dinsdag in de gemeenteraad’).

 

Ja! Ik bestel Wij Venraynaren zijn niet te benijden en maak € 14,95 over op bankrekening NL41 RABO 0128 3165 43 ter attentie van ‘Stan Verhaag spreekt & schrijft’. Woon je buiten de gemeente Venray? Dan komen er € 4,- verzendkosten bij.

Boek form
Captcha incorrect
VersturenSuccesvol verstuurd