Copywriter

Copywriter gezocht?

 

Als copywriter help ik jou en jouw organisatie om je verhaal te vertellen. Mijn doel? Schrijven en schaven tot jouw boodschap een overtuigende tekst is geworden die staat als een huis en leest als een trein. Zó veel moeite doen dat de lezer nauwelijks moeite hoeft te doen: dat maakt mij blij.

 

Elke tekst is een reclametekst

Eigenlijk is elke tekst die je als opdrachtgever wilt laten schrijven een reclametekst. Je wilt tenslotte reclame maken voor je bedrijf of organisatie, je diensten, je medewerkers, je aanpak, je visie. Je wilt de lezer voor je winnen. Of het nu is met een advertentie, een toegankelijke folder, een heldere tekst voor social media, een sterke tekst voor je website of nieuwsbrief.

 

Toegankelijke teksten

De kunst voor mij is om jou en jouw bedrijf/organisatie de juiste vragen te stellen. Dat doe ik graag: ook als tekstschrijver, dagvoorzitter en gespreksleider ben ik bijna elke dag mensen aan het interviewen. Het resultaat is een toegankelijke en foutloze tekst.

 

Een goede copywriter is eerlijk

Het is goed om temidden van al deze mooie woorden nuchter te blijven. Daarom zeg ik eerlijk: mijn eerste tekst is zelden precies in de roos. Niet voor niets doe ik bij mijn eerste concepttekst altijd de oproep: 'Schieten maar!' Want die eerste tekst helpt om de boodschap en het verhaal nog scherper te krijgen. Als jij hebt geschoten, ga ik weer aan de slag. Van die tweede versie word je een stuk blijer. En daarna zetten we de puntjes op de i, tot jij helemaal tevreden bent. En jouw doelgroep ook.

 

Zullen we kennismaken?

Ik sta je graag te woord. Neem me mee in jouw verhaal, dan neem ik de doelgroep mee. Klik hier voor het contactformulier. Of bel me: 06 - 48 466 455. (En vergeet ook niet om mijn film 'Stan schrijft' te bekijken.)